2010-04-23
Prylgalen

Prylgalen har hastigt och lustigt fått chansen att vara med på den första upplagan av Retrospelsmässan. Med en tajming som hela tiden legat på gränsen till det omöjliga lyckades vi få hit det vi ville med stil. Lördagen den 24 april kommer du som är på plats på Retrospelsmässan i Göteborg att kunna uppleva TV-spelshistoria. Här kommer du att få chansen att spela retrokonsoler från 1970- till 2000-talet. Detta är första året som vi anordnar mässan, så vi hoppas på många nyfikna besökare. Ju fler som kommer desto större chans att det kan bli ett årligt återkommande event.

Vi på Prylgalen hade plötsligt vädergudarna på vår sida och kommer som ren offergåva erbjuda rykande heta prylar från Nintendo och Atari till retro-priser. Prylar som inte ens finns i shoppen ännu.

På mässan kommer du att kunna köpa spel, konsoler och annat spännande från våra utställare. Du kommer även kunna delta i speltävlingar och vinna fina priser. Läs mer under speltävlingar och börja träna redan idag! Läs mer på mässans eller Prylgalens facebooksida.

Atari  Vintage Logo Red T-shirt