2010-06-20
Prylgalen

I animerade filmer är intrycken ofta kraftfullare än i verkliga livet. Himmeln är blåare. Gräset grönare. Och alla händelser av vikt illustreras av dramatiska ljudeffekter. När tillvaron känns vardagsgrå kan allt det där kännas väl avlägset. Då är det läge att göra tillvaron lite mer färgstark. Metro tipsar om ett sätt att lösa problemet framför skärmen. Men ofta är det inte då det händer…

Med cartoon-versionen av Sound Machine suddas gränserna mellan fantasi och verklighet ut: I din hand har du makten att leva som Jim Carrey i The Mask, eller Bob Hoskins i Who framed Roger Rabbit? En ljudeffekt för varje tillfälle gör dagen till ett enda stort äventyr. Oavsett hur hög din mentala eller verkliga ålder är. Förvånansvärt rent och högt ljud förpackat i fickformat. Originalet Sound Machine är belönad för årets innovativa gadget i Storbritannien och det här är definitivt en värdig uppföljare.

16 ljud i hifikvalitet: Fullträffen, Stupfallet, Pistolskottet, Bomben, Gökuret, Superspurten, Telefongnället, Yr-i-bollen-kvittret, Ettonstyngden, Trappfallet, Hjulbensrycket, Fjädern, Golvsågningen, Färgskvättet, Blixtförälskelsen och Vinjettrudelutten.